OPERATOR TARIF/MIN
Vodafone National 0.010 €/min
Fix Alternativ 0.010 €/min
Vodafone Fix 0.010 €/min
Romtelecom 0.010 €/min
Vodafone Bucuresti 0.010 €/min
Bucharest 0.010 €/min
Cosmote Mobil 0.025 €/min
Telemobil Mobil 0.025 €/min
Mobil 0.025 €/min
Vodafone Mobil 0.025 €/min
Digi Mobil 0.025 €/min
Telekom Mobil 0.025 €/min
Orange Mobil 0.025 €/min
Planul tarifar integral este disponibil aici.

Primul sistem de comunicare serios a fost telefonia fixă. În acestă perioadă modernă, acest sistem tinde să devină inutil în special datorită lipsei de portabilitate fiind destul de incomod. Pe de altă parte, un numar de telefon fix inspiră potențialilor dvs. colaboratori un plus de încredere prin sintagma "Suntem aici!", aduce companiei dvs. un mecanism de intractiune stabil oferind certitudine în relația cu beneficiarii dvs. Altfel spus, orice companie care se respectă și își respectă beneficiarii va pune la dispoziția acestora și un numar de telfon fix.

Potențialele facilitați nu se opresc aici. Venind în ajutorul dvs., Massive Telecom aduce mai multe plusuri sistemul de telefonie fixă. În primul rând, vă oferim telefonia fixă printr-un serviciu VOIP (livrat prin conexiunea de internet) care are un mare grad de portabilitate. Se poate muta instant printr-o conexiune de internet la o altă adresă. Tot odată vă punem la dispoziție și posibilitatea de a opta la instalarea unei centrale telefonice inteligente care poate să aducă multiple funcții începând cu IVR (Ghid vocal interacitv), rutarea apelurilor în funcție de programul de lucru, conferințe fără cost între un numar nelimitat de posturi - unind astfel virtual mai multe puncte sau posturi de lucru, sau rutarea apelurilor către reteaua mobilă în cazul anumitor factori declanșatori - lipsa răspunsului la apel, destinație finală la o ramură a IVR, în afara programului, etc.
Totodată mai amintim că sunt un semnificativ număr de dispozitive electronice care folosesc ca mediu de comunicare rețeaua de telefonie. Sisteme de alarmă, de acces, videoconferință și monitorizare video, faxuri etc. 
Este de reținut și faptul că Massive Telecom poate dispune în baza cererii dvs. portarea unui numar de telefonie fixă în rețeaua noastră VOIP în doar 1-3 zile.


Acces
VOIP 100
Acces
VOIP 200
Acces
Express

9€ /lună

19€ /lună

5€ /lună

Minute incluse

100

200

postpaid

Posturi telefonice

2

4

8

Echipamente VOIP

2 gateuri 

de telefonie

gate telefonie 

4 porturi

gate telefonie

8 porturi

Centrală inteligentă (optional)

Configurare inițială

900€ (include server telefonie VOIP)

Configurare IVR

100€/setup/arbore (nu include vocea)

Înregistrare convorbiri

gratuit

Configurare dialplan

gratuit

Avantajele telefoniei VOIP

Principala calitate a serviciului este mobilitatea. Acest lucru presupune că poate fi folosit de oriunde, nu doar din România. Puteti vorbi cu persoane din strainatate care au un deschis un cont fără niciun cost pentru că în retea convorbirile sunt gratuite.

Acest serviciu de telefonie are la baza tehnologiile SIP si ENUM, aceleași tehnologii alese drept standarde de funcționare pentru serviciile UMTS (generatia a treia de telefonie mobilă), ele permitând comunicarea multimedia între doi utilizatori atât prin intermediul unor medii de comunicații private (VPN, linii închiriate) cât și prin intermediul celor publice, cum ar fi de exemplu rețeaua mondială Internet