b2b_logo Cunoscând importanța comunicațiilor într-o companie și a legăturilor Business to Business, Masive Telecom, a conceput  3 pachete de telecomunicații pentru a acoperi atât necesarul de stabilitate cât și de portabilitate a afacerilor de la Small office/home office până la companii de talie națională. Pachetele noastre, SoHo (Small office/Home office), includ servicii de acces internet, VPN între punctele de lucru, găzduire servere, găzduire web, conturi de email cu interfață de acces online sau IMAP/POP, telefonie fixă, asistență pentru rețeaua locală (configurare routere acces și firewall-uri, reinstalare sisteme de operare, devirusări, depanare software), servere, stații de lucru, imprimante și multe alte soluții. Massive Telecom cercetează permanent necesarul companiilor astfel încât să optimizeze la nivel extrem și să atingă permanent noi și noi performanțe în elaborarea de servicii integrate și personalizate pentru segmentul B2B. Asadar scopul nostru primordial, în calitate de profesioniști IT, este să adaptam și să dezvoltam pentru dvs. pachete de servicii telecom și totodată să urmărim un raport calitate/preț cât mai bun.

Intrucât cunoastem importanța stabilității unei conexiuni de acces internet, soluțiile noastre folosesc ca mediu de transmisie exclusiv suportul de fibră optică și radio WIMAX 4G, tehnologie de ultimă generație, pentru locațiile cu suport terestru limitat sau absent.

Având în vedere aceste aspecte vă propunem un set de trei pachete B2B special concepute pentru afaceri mici și mijlocii, cu specificația că acestea se pot modifica pentru specificul afacerii dvs,:


Pachet
Office Exclusiv
Pachet
Office SuperPlus
Pachet
WIMAX 4G

79€/lună

119€/lună

15€/lună

Comandă

Comandă

Comandă

Viteză acces maximă

30Mb

100Mb

up 5Mb / down 15Mb

Viteză acces garantată

10Mb

30Mb

shared

Domenii găzduite

1

10

20

Taxă instalare

conform deviz

conform deviz

50€

Servicii integrate

Găzduire web 

Pachet 
Basic Plus 
Pachet
Business
Pachet
Webstarter

Soluții de voce

Acces VOIP 100

Acces VOIP 200

Acces VOIP 100

Conexiune backup

+100€

+100€

indisponibil

Asistența gratuită (3ore/lună)

Da

Da

Nu

Asistență 

30€/oră

30€/oră

30€/oră

Resurse alocate

IP Public

1

4

1

IP Public suplimentar

+1€/IP

+1€/IP

indisponibil

Disponibilitate

București

Da Da Da

Disponibilitate națională

Da Da Cu excepții

Perioadă contractuală minimă

13 luni 13 luni 3 luni
Comandă Comandă Comandă

Conexiunile radio se realizează prin modemuri ce utiliează tehnologia WIMAX 4G. Acest serviciu este disponibil în majoritatea orașelor mari din România. 

Avantajele pachetelor B2B

  • SLA anual este 99,9%

  • Disponibilitate geografică mare

  • Suport tehnic asigurat 24/7

  • Posibilitatea modificării pachetului în perioada contractuală

Înafara acestor pachete predefinite, Massive Telecom vă stă la dispoziție pentru a găsi împreuna noi combinații de servicii grupate în pachete 'custom', pentru o adaptare superioară la necesarul afacerii dvs.

Massive Telecom vă invită să lăsați tot ce se numește IT în grija noastră și să vă ocupați în liniște doar de afacerea dvs.

.