business Un serviciu de telecomunicații puternic definește o companie puternică.

Imaginati-vă doar cum ar rezista compania dvs. în bransă dacă nu puteți să trimiteți rapid un email unui partener de afaceri sau dacă un email cu o comandă importantă nu mai ajunge la dvs. Ori imaginați-vă cum v-ar afecta afacerea o conexiune la internet care fie se misca de parca stă, fie are personalitate proprie. Evident problemele pe care ați putea să vă confruntați nu se opresc aici însă dorim să insistăm mai putin pe acestea și mai mult pe soluții pentru ele.

Plecând de la premisa că o companie are nevoie de mai mult decat un simplu serviciu, Massive Telecom, a căutat să indentifice pe de o parte nevoiele de comunicații și aportul pentru fiecare serviciu în parte la fiecare tip de afacere iar pe de altă parte probleme cu care se confruntă în general companiile în ceea ce privește comunicațiile electronice - analizand inclusiv deficientele locale/zonale.

Cunoscând aceste aspecte foarte importante Massive Telecom a dezvoltat o suită de servicii ce pot fi contractate fie în Pachete B2B predefinite sau custom fie ca și servicii individuale. Vă prezentam in continuare serviciile noastre:

Suntem deschiși să dezvoltam și alte tipuri de servicii de telecomunicații înafara celor prezentate, să le descoperim împreună și să le facem posibile pentru dvs.