internetbusinessComuncatiile electronice sunt dedeparte cea mai importanta resursa a unei companii, indiferent de dimensiunea acesteia. Comunicatiile includ o suita de servicii, mai mult sau mai putin indispensabile. Cert este ca existenta lor faciliteaza operativitate si dezvoltarea companiei.

Massive Telecom se centreaza exact pe dezvoltarea acestor servicii cautand permanent sa atinga noi performante in construirea de servicii integrate si personalizate pentru B2B. Asadar scopul nostru primordial este, in calitate de profesionisti, sa preluam acesta parte esentiala si sa o adaptam si dezvoltam pentru dvs. urmarind si un raport calitate/pret cat mai bun.

Solutiile noastre de acces internet sunt exclusiv pe suport de fibra optica iar ca exceptie pentru locatiile cu accesibilitate redusa, avem ca suport sistemele radio WIMAX 4G.

De ce să lucrezi cu noi? În primul rând am creeat acestă companie fără să avem un plan de afaceri. Am început oferind serivcii de acces internet rezidential. În scurt timp, a trebuit să dezvoltăm soluțiile personalizate de care avem nevoie, devenind într-un fel propriul nostru client. Am construit avantajele concurențiale iar acest lucru ne-a ajutat sî crestem, să întelegem necesitățile clienților și apoi să adoptam soluții pentru ele. Dormim să facem lucruri cu sens, să aducem soluții, să propunem optimizări.