voip2Telefonia fixa VOIP este in fapt noul standard de telefonie fixa aliniata la noile standarde tehnologice. Aparatele telefonice arata aproximativ indentic cu cele vechi insa va aduc in casa o nou gama de optiuni specifice cum ar fi: Caller ID (afisarea numarului care va apeleaza), Redirectari (posibilitatea ca in momentul in care nu sunteti la locatie din cateva setari simple sa redirectionati telefonul catre un altul, mobil sau fix), functie Followme (prin simpla apelare a numarului dvs. si formarea unui cod numarul de telefon va fi portat la locatia de la care ati sunat), Intercom (apelarea altor posturi telefonice din retea in mod direct fara a mai trece prin central;a telefonica digitala) cat si alte facilitati oferite de standarul VOIP. Mai multe informatii despre VOIP puteti gasi aici.

Odata cu introdicerea acestor standarde s-au eliminat total dezavantajele telefoniei fixe traditionale fapt ce per ansablu a putut permite pe de o parte scaderea drastica a costurilor operative iar pe de alta parte posibilitatea introducerii permanente de facilitati noi:

  • Claritate excelenta a sunetului
  • Tarife foarte mici
  • Convorbiri gratuite in retea si intre membri grupului
  • Detalii convorbiri si facturare in timp real
  • Convorbiri in conferinta
  • Usor de transportat in calatorii sau mutat in alte locatii
  • Instalare foarte simpla

 Pentru a acoperi cat mai bine nevoile dvs. Massive Telecom a creeat 2 tipuri de pachete de acces pentru telefonia fixa. Astfel daca folositi telefonul fix mai mult pentru a primi apeluri telefonice si aveti un numar redus de convorbiri initializate de dvs. va recomandam cu caldura pachetul Go! Daca numarul de convorbiri pe care le initiati este mare cu siguranta pachetul Talk! va este potrivit.

Mai jos va prezentam un scurt sumar la planului tarifar cu cele mai apelate destinatii din romania. Lista completa a tarifelor pentru fiecare destinatie va este disponibila aici.

 

Destinatie Cost
Orange 10
Vodafone 10
Zapp 10
Cosmote 10
Digimobil 11
Romtelecom 2,5
Rcs-Rds 3
Upc 3
Next-Gen/Smartcall/Injoy 0
Alte retele fixe nationale 4

Costurle sunt exprimate in Euro centi si nu includ TVA

De asemenea data fiind facilitatea nestationara a telefonului, practic are nevoie doar de o conexiune la internet fara specificatii deosebite si o sursa de alimentare cu energie electrica, puteti sa va creati propria retea virtuala de telefoane ca sa vorbiti gratuit intre ele, indirerent ca un post telefonic este in USA unul in Franta altul in China si alte vreo 5 in Romania. Extrapoland puteti sa va conectati sediile companiei dvs., indiferent de locatia lor, cu o retea virtuala de telefonie gratuita.

Pentru segmentul bussines optimizarile de costuri nu se opresc aici. Prin acest sistem va punem la dispozitie trunk-uri de VOIP ce pot fi conectate la centrale locale cu scopul de a preselecta destinatiile apelate pentru obtinerea celui mai bun plan tarifar.