Reparatii calculatoareReparații calculatoare

Conștientizăm că nu ne pricepem cu toții la orice și mai ales când este vorba de tehnică de calcul. Totodată conștientizăm și nevoia ca lucrurile să funcționeze repede și bine. Din acest motiv, în urma sondajelor pe care le-am facut în rândul beneficiarilor noștrii, sau altfel spus la cerere dvs., venim cu un nou serviciu pentru familia. Computer AMBULANCE.

Indiferent că nu iți mai pornește sau pornește greu, că este virusat sau are orice altă problemă, specialiștii noștrii în depanare de calculatoare, dotați cu o rabdare ieșita din comun, iți vor repara calculatorul și iți vor explica pas cu pas ce vor face pentru a îl repune "pe picioare".

Reparația se poate face la sediul nostru sau la dvs. acasa.

Ești deja abonat la serviciile noastre de acces internet? Excelent! Ai încă un avantaj în plus. Îți oferim un discount de 25% la prețurile afișate la serviciile oferite de echipa Computer AMBULANCE.

Iată mai jos lista de prețuri.

Serviciu Cost
Instalare sistem de operare Windows 50 Lei
Instalare sistem de operare Linux 50 Lei
Configurare router 20 Lei
Configurare rețea 15 Lei
Schimbare/mutare cablu și mufe de rețea 15 Lei
Instalare diverse programe și drivere 30 Lei
Devirusare 30 Lei

Massive Telecom nu asigura licențierea produselor software.
Acest serviciu se adreseaza persoanelor fizice. Persoanele juridice pot opta pentru un abonament de administrare și întreținere, care în mod cert va aduce "liniștea" calculatoarelor din dotare.

Pentru informații suplimentare nu ezitati să ne contactați la numerele noastre de telefon sau la adresa de email afișate în pagina de contact.