plati cu cardul - privat
TV cu 140 de programe - privat
Stimata Doamna / Stimate Domn,

În direcția implementării Regulamentului General privind Protecția Datelor cu caracter personal (GDPR), intrat în vigoare la data de 25 mai 2018, regulament ce impune reconfirmarea/acceptul dumneavoastră în ceea ce privesc atât comunicările comerciale ce vă sunt adresate, cat și prelucrarea datelor cu caracter personal, ambele fiind necesare Massive Telecom pentru furnizarea în continuare la un nivel optim a serviciilor și serviciilor conexe pentru care ați optat, avem rugămintea de a ne acorda câteva momente pentru a răspunde solicitării noastre de mai jos.

În preambul, Massive Telecom SRL vă asigură în continuare că va utiliza aceste date cu bună-credință, în temeiul legii și în scopuri legitime, potrivit procedurilor legale, asigurând Beneficiarului respectarea drepturilor și a vieții private.

Mai multe informații cu privire la datele dvs. personale puteți gasi în cadrul Declarației de prelucrare a datelor cu caracter personal actualizată, respectiv modurile și scopurile în care le procesăm, destinatarii acestor date, procesatorii de date ai Societății, drepturile dvs. garantate de legile privind confidențialitatea datelor cât și alte informații relevante referitoare la prelucrarea datelor în cadrul Societății.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa ofițerului pentru Protecția datelor, acesta putând fi contactat la:
- email – dataprotection[a]massivetelecom.ro
- telefon : +40720 750 638 intervalul 10.00 – 18.00
- sau îi puteti scrie pe adresa: Bdul 1 Mai 53, Etaj 2, sector 6, București

Solicitările de altă natură și întrebările referitoare la produsele și serviciile noastre pot fi transmise, în continuare, prin modalitățile noastre de comunicare deja cunoscute.

Mulțumim pentru timpul acordat.
Massive Telecom


Cod abonat: