Massive Telecom - Pachete internet, televiziune telefonie

happy familyStim cât de dificil este sa gasesti o solutie perfecta pentru mai multi oameni, in general, si mai ales pentru generatii diferite. Stim sa intelegem unitatea si diversitate.

Insa prin conceptul companiei noastre si modul nostru de a vedea lucrurile, gasim ca nimic nu este imposibil. Totul este sa vrei, sa cauti, sa descoperi. Asftel, prin Massive Telecom, si prin experienta noastra acumulata in peste 15 ani de activitare, am reusit sa optimizam de asa maniera pachetele de servicii incât sa vina ca o manusa atat juniorilor, parintilor dar si seniorilor familiei.

Am avut o misiune o misiune dificila, dar experienta in telecomunicatii si-a spus cuvantul.

Am compus pentru dvs. 4 tipuri de pachete de servicii de telecomunicatii - multi-play - gandindu-ne in special  la numitorul comun al unei familii. Pachetele includ elemtele clasice de telecomunicatii respectiv acces la internet, telefonie si televiziune, dar si facilitati extra cum ar fi gazduire site web, un spatiu de stocare fisiere ftp, casute de email foarte spatioase pentru toata familia, cat si in functie de valabilitatea promotiilor, diverse produse sau servicii ce au menirea sa iti faca viata mai placuta cum ar fi: router wireless, camere web, casti cu microfon. memory stick si altele.

Va invitam in cele ce urmeaza sa consultati serviciile fiecarui pachet si sa il alegeti pe cel care vi se potriveste cel mai bine:

    Daca totusi pachetele propuse de noi sunt mult prea consistente pentru nevoile dvs., puteti fie sa va personalizati propriul pachet cu configuratorul de pachete fie sa optati pentru servicii individuale, caz in care va propunem urmatoarele variante:

 Descarca oferta de servicii competa.