Massive Telecom - Abonament internet Nolimits, totul la maxim!

modem_huawai_small

Stim cât de importantă este disponibilitatea accesului la internetul, chiar și în masina, în parc, pe pârtie, pe plaja sau oriunde ai nevoie să comunici. Traim în vremuri în care comunicarea instant a devenit un mod de viață. Din dorința de adaptare la nevoile tale Massive Telecom îți aduce acum și serviciul de internet mobil.
În acesta direcție îți punem la dispoziție o conexiune mobilă 3G, cu o viteză de până la 7.2 Mbit. Traficul lunar inclus este de 4Gb la viteză maximă iar după consumarea acestuia până în luna urmatoare viteza va fi setata la 128Kb..
Pentru a fi și mai aproape de nevoie tale de comunicare, am conceput acest servicul atat ca serviciu individual dar și ca opțiune la pachetele de servicii. Astfel poți opta pentru acest serviciu atunci când achiziționezi un nou pachet de servicii de la Massive Telecom sau îl poți adauga la pachetul tau de servicii, mai tarziu, când o să ai nevoie. Activarea serviciului de internet mobil se face instant la sediul nostru, asa ca poți să-l ai imediat.